Prøv Diablo-skabernes nye gratis spil

16x9

<p>Når Blizzard laver nye spil, så giver det genlyd i spilland.

Når Blizzard laver nye spil, så giver det genlyd i spilland. Giganten, der står bag spil World of Warcraft-serien, Diablo og Starcraft, der alle har samlet flere millioner spillere på verdensplan, har gjort det igen. Men denne gang har de skabt et gratis og mere forenklet spil kaldet Hearthstone: Heroes of Warcraft. 

Spillet er i al sin enkelhed et kortspil, hvor det gælder om at samle sig til det bedste sæt kort. Man spiller mod andre modstandere over nettet 1-1 og får derved nye kort, som man kan bruge mod andre.

Tanken er, at spillet skal henvende sig til en langt bredere skare end eksempelvis Warcraft-serien, da alle kan være med. Man behøver ikke have et forhåndskendskab til tidligere spil i serien. Selv har jeg aldrig været den store fan af de tidligere spil, men har prøvet kræfter med Hearthstone.

Og selv om jeg får kæmpe tæv, så er jeg godt underholdt. Spillet er gratis, men man kan altid tilkøbe sig ekstra kortpakker, så man får en bedre samling.  Hearthstone er kun ude i øjeblikket til Mac og PC og man arbejder på en tablet-version, som skulle komme en gang senere i 2014. 

Du kan spille det her