Pinterest samarbejder med danske entusiaster

16x9

<p><em>Billede: Pinterest</em></p>

Billede: Pinterest

Pinterest er et hurtigt voksende socialt medie, der snart lancerer en dansk version af deres site. Det gør de i samarbejde med danske ”pinners”, som de kaldes. Det er første gang at Pinterest bruger lokale kræfter til at være med til at tilpasse sitet til lokale forhold.

Pinterest kan mest af alt sammenlignes med en virtuel opslagstavle, hvor brugerne ”pinner” billeder af enhver art.

Pinterest lader dig gemme og dele billeder, som du finder på nettet i forskellige kategorier. Brugere kan følge andre pinners med lignende interesser, og dermed blive inspireret til nye rejsemål, opskrifter eller ønskesedler.

Service med voksende brugerbase
Pinterest blev lanceret i 2010 og nåede op på 10 millioner brugere på to år. Tjenesten er i øjeblikket tilgængelig på 10 sprog, men en dansk udgave er altså undervejs.

- Danmark er et land, som er kendt for dets design, mode og nordiske madkultur. Det er områder, som er perfekte at udforske via Pinterest. Men vi ved, at sprog kan være afgørende for om vores brugere finder de ting, som relaterer sig til deres interesser hurtigt nok. Derfor satser vi på en dansk version, siger Matt Crystal, leder af Pinterest’ internationale afdeling i en pressemeddelelse.

Udviklingsprojektet starter med det samme, og Pinterest vil løbende opdatere om projektets fremskridt.

- Vores pinners' feedback har topprioritet for os, og vi kan ikke forestille os en bedre måde at udvikle den danske tjeneste på end i samarbejde med de danske brugere selv, siger Matt Crystal.