Officielt: Apple præsenterer nyt på tirsdag

16x9

<p>Under den kryptiske overskrift ”We still have a lot to cover” har it-giganten Apple nu inviteret en udvalgt skare fra pressen til event på tirsdag

Under den kryptiske overskrift ”We still have a lot to cover” har it-giganten Apple nu inviteret en udvalgt skare fra pressen til event på tirsdag den 22. oktober i San Francisco – ganske som rygterne har fortalt.

Det forventes, at Apple her vil løfte sløret for den næste generation iPad og iPad mini. Vi vil formentlig også blive præsenteret for nye detaljer om det nyeste OS X-styresystem, OS X Mavericks, samt den nye Mac Pro, der blev annonceret til Apples udviklerkonference i juni.

iWatch skal du formentlig ikke sætte næsen op efter i denne omgang. Alt tyder på, at det er et produkt, der tidligst kommer i det nye år – hvis det altså kommer. Det er endnu ikke bekræftet af Apple selv og eksisterer således kun på rygtebasis.

LÆS OGSÅ: Avis: Apples iWatch kommer først næste år

Den næste generation iPad, den femte i rækken, får ifølge rygterne et tyndere og lettere design lig iPad minis og et forbedret kamera. Desuden bliver den udstyret med den samme nye 64-bit A7-chip, som også sidder i iPhone 5S.

Anden generation iPad mini skulle blive opgraderet med Retina-skærm, og muligvis vil også denne få A7-chippen.