Ny dating app – bestik dig selv til en date

16x9

<p><em><span>Hvor stort skal incitamentet være, før daten er i hus? Billede: Scanpix</span></em><span></span></p>

Hvor stort skal incitamentet være, før daten er i hus? Billede: Scanpix

Dating appen Carrot Dating er ikke helt som de andre. I stedet for at matche datingprofiler efter interesser eller indkomstniveau fungerer systemet på en lidt anden måde

Du finder en profil med en person som du vil date, og så vælger du hvad du vil tilbyde for at denne person skal gå på date med dig. Det kan være alt fra blomster og chokolade til biografture eller udlandsrejser. Du bestikker dem simpelthen til at vælge dig.

Og det er noget, som InfoStream Group, der har lavet appen er fuldt ud opmærksomme på og omfavner. Deres slogan er ligefrem ’Bribe your way to a date’ eller ’Bestik dig til en date’ på dansk.

Den ærligste form for dating
Brandon Wade, der er idemanden bag, benægter at appen er sexistisk og siger, at det er en måde for folk, der normalt ikke ville have en chance for en date til at blive en reel mulighed.

- Det er den mest ærlige form for dating, fordi det giver singler mulighed for at bevise hvor seriøst de vil tage den første date, siger han til Mashable.

Appen er gratis og findes både til Apple og Android-enheder. Det koster dog noget, hvis du vil chatte med en af dem du vil ’bestikke’ til en date, og ikke bare vente på, at tilbuddene vælter ind.

Siden beta-versionen blev lanceret 1. oktober har der været mere end 45.000 downloads af appen, og forholdet mellem kvinder og mænd er 2:1 i kvindernes favør.