Ny dansk tv-udbyder dropper boksen

16x9

<p>En ny dansk tv-udbyder er kommet ind fra siden på markedet og sætter skub i tingene fra i dag.

En ny dansk tv-udbyder er kommet ind fra siden på markedet og sætter skub i tingene fra i dag. Der er tale om danske Watz Me Now, der tilbyder deres kunder fjernsyn på alle enheder som tablet, smartphone og fjernsyn. 

Tanken er, at man ikke skal være låst til en tv-form som satellit, kabel eller antenne, men du kan få det hele, så længe du har en netforbindelse. Og til forskel for eksempelvis Waoo, TDC TV og Telia TV, så behøver du heller ikke en boks sat til fladskærmen for at kunne få signalet op. 

Watz Me Now tilbyder deres kunder en grundpakke med kanaler som TV2, DRs kanaler, enkelte svenske og endelig tyske kanaler for 90 kroner om måneden. Derfra kan man så åbne op med den fulde pakke til 190 kroner om måneden, der indtil videre tæller kanaler som Eurosport, BBC HD og lignende. 

Fuldpakken:

  • BBC World News
  • Bloomberg TV
  • BBC Entertainment
  • BBC HD
  • BBC Knowledge
  • BBC Ligestyle
  • Eurosport HD
  • Eurosport 2 HD

Man kan også betale sig til de enkelte, hvis ikke man gider have det hele. Det koster 20 kr om måneden for Bloomberg/BBC og 40 kr for Eurosport-kanalerne. 

- Vi ser en tendens til, at mange danske familier er begyndt at reagere på alt for høje priser på TV-pakker med en masse kanaler, som de alligevel ikke ser. Der er i øjeblikket en stigende efterspørgsel efter mindre og billigere TV-pakker. Vi vil gøre det endnu nemmere for TV-kunderne ved at tilbyde en lav pris, uden gebyrer og uden binding, lyder det fra Lars Taagaard Christiansen, der er medstifter og administrerende direktør i Watz Me Now. 

Smart Stick til fladskærmen

Det er muligt at deles om tv-signalet, da op til fire enheder kan vise tv-kanalerne på samme tid. Så det er slut med at kæmpe om fjernsynet. Som det er i øjeblikket tilbyder Watz Me Now en såkaldt Smart Stick, der er et lille HDMI-stik til fladskærmen. Med den kan man få signalet op på fladskærmen. Den koster 550 kroner. 

På smartphone og tablets kræver det ikke meget andet end en app og internetforbindelse. Jeg har prøvet og det er utrolig nemt at gå til. Efter en registering af enheden er man i gang og udgangspunktet er en 48 timers tv-guide, hvor man nemt kan trykke sig rundt og hurtigt se kanaler på sine enheder.

Hvis du skulle have misset et program, så kan du trykke Start Forfra på programmerne og du kan endda se programmer fra i går, da den gemmer et 24 timers-arkiv. Det betød, at jeg eksempelvis kan se Natholdet fra i går uden problemer.