Nu kommer skoene fra 'Tilbage til Fremtiden'

16x9

<p>Fans af kultfilmen 'Tilbage til Fremtiden' fik i 2011 mulighed for at erhverve sig et par af de helt specielle Nike Air Mag-sko, som Michael J.

Fans af kultfilmen 'Tilbage til Fremtiden' fik i 2011 mulighed for at erhverve sig et par af de helt specielle Nike Air Mag-sko, som Michael J. Fox bærer i toeren af den populære film.

1.500 par af de specielle sko blev sat til salg på Ebay og pengene gik til Michael J. Fox Foundation, som støtter forskningen for sygdommen Parkinson, som hovedrolleindehaveren i filmklassikeren selv lider af.

Der var dog et problem. Snørebåndene på skoene var ikke selvbindende, som man så det i filmen. Det bliver der formentlig lavet om på nu.

Theverge.com skriver i dag, at designeren af Nike Air Mag, Tinker Hartfield, har udtalt.

- Kommer vi til at se ”power laces” (selvbindende snørebånd) i 2015? Til det siger jeg JA! ”

I 'Tilbage til Fremtiden 2' er det netop i 2015, at Michael J. Fox som figuren Marty McFly, anskaffer sig de fantastiske sko. Så på den måde vil en opdateret udgave af skoen i 2015 give god mening.   

Skulle du være interesseret i at få fingrene i et par af de unikke sko, kan vi oplyse, at den forrige kollektion i gennemsnit gik for 6000 dollars per par.