Nu bliver populært smartwatch endnu mere smart

16x9

<p>Det ’crowd fundede’ smartwatch Pebble, der sidste år slog rekord på Kickstarter, bliver nu endnu smartere sammen med din iPhone.</p>

Det ’crowd fundede’ smartwatch Pebble, der sidste år slog rekord på Kickstarter, bliver nu endnu smartere sammen med din iPhone.

Folkene bag Pebble har nemlig lanceret en ny version af deres iOS-app, som gør, at uret bliver endnu mere integreret med din iPhones iOS 7-styreststem.  

Det betyder, at du nu kan få alle slags notifikationer, som du får på din mobil - eksempelvis Facebook-notifikationer - direkte på håndleddet i modsætning til tidligere, hvor det kun var sms’er, opkald og email, der dukkede op på Pebbles skærm. Den mulighed har Android-brugerne allerede.

Den nye app gør det også muligt at forbinde dit Pebble og din iPhone med hinanden via Bluetooth Low Energy (LE), som er indbygget i Pebble, og det betyder blandt andet, at uret ikke bliver tappet for strøm, selvom det skal udføre mange opgaver.

Sådan indstiller du notifikationer på Pebble

  • Først og fremmest skal du sikre dig, at Pebble er tilsluttet din iPhone. På telefonen går du i ’Indstillinger’ -> ’Bluetooth’ og vælger dit Pebble-ur under enheder. Første gang du tilslutter dit ur, skal du parre enhederne. Derefter skal du klikke på det lille ’i’-ikon helt ude til højre, hvorefter du skal klikke ’Vis meddelelser’ til
  • For at vælge hvilke notifikationer du gerne vil have på din iPhone og dermed på dit Pebble, skal du gå i ’Indstillinger’ -> ’Meddelsescenter’ og scrolle ned til menupunktet ’Inkluder’. Her skal du under hver enkel app, du ønsker at modtage notifikationer fra, klikke ’Vis på låst skærm’ til

Flere amerikanske tech-medier skriver, at opdateringen til Pebbles app allerede er kommet, men en hurtig søgning i den danske App Store viser, at det ikke er tilfældet herhjemme endnu. Det må formodes, at Pebble sender opdateringen ud i bølger, så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu.