Netflix kommer med en helt ny tv-oplevelse

16x9

<p>Danskerne er rigtig glade for streaming og specielt Netflix, der har vist sig at ramme plet hos familierne derude.

Danskerne er rigtig glade for streaming og specielt Netflix, der har vist sig at ramme plet hos familierne derude. Og der er sikkert mange der nu bliver glade for den nye design-ændring, som Netflix ruller ud på alle deres tv-platforme, der skulle fokuserer mere på filmoplevelsen, oplyser Netflix selv i en pressemeddelelse. 

For første gang nogensinde vælger Netflix at rulle designet ud på alle de enheder, der har noget med tv'et at gøre. Det vil sige set-top-bokse, smart tv'er, Blu-ray-afspillere og spillekonsoller får den samme brugerflade. Tidligere har de haft hver deres Netflix-oplevelse, hvilket betød, at det tog længere tid at udrulle nye funktioner på tværs af platformene. 

- Vores medlemmer ser samlet mere end én milliard timers Netflix hver måned, og det meste af det foregår på et tv. Dette er den største ændring af Netflix-oplevelsen på tv'er i vores historie, og den gør det endnu nemmere at finde noget godt at se på Netflix, hvilket giver vores medlemmer mange flere fornøjelige Netflix-timer på deres tv, udtaler Netflix' produktdirektør Neil Hunt.

Og udover design-fornyelsen og fokus på film-oplevelsen, så er der en grund til at de laver den samme platform på tværs. 

- Den nye softwareplatform giver os mulighed for at accelerere vores udvikling og for hele tiden at forbedre den internetbaserede tv-oplevelse for vores medlemmer på flere forskellige enheder, udtaler Hunt i pressemeddelelsen.

Den nye tv-oplevelse skulle blive sendt ud løbende fra i dag den 13. november, og vil ramme alle medlemmer inden for et par uger, oplyser de. Så det kan være du allerede har fået opdateringen på dit fjernsyn.