Lær om TV 2s brug af de sociale medier

16x9

<p>Social Media Week har kørt snart i en uge nu og har lært deltagerne alverden om hvad der rykker inden for social medie-land.

Social Media Week har kørt snart i en uge nu og har lært deltagerne alverden om hvad der rykker inden for social medie-land. Og fredag slutter ugen med et brag på TV2, og du kan være med enten siddende hjemme i stuen og livestreame det hele, eller du kan komme ud forbi Teglholmen i København og være med live. 

Her er fredagens program:

Da Vild med Dans indtog social - fireside chat med Gitte Madsen

  • Fra kl 9.30 - 10.30

TV 2s flagskibsprogram Vild med dans oplevede i år at få et helt nyt liv på de sociale medier omkring danser og ex-fodboldspiller Allan Simonsens deltagelse i showet. På godt og ondt endte de sociale medier med at spille en uforudset stor rolle for hele afviklingen af programmet – fra PR- og social medie-indsatsen over til redaktionelle beslutninger om indhold og flow. Redaktør Gitte Madsen fortæller om episoden. Debatten styres af nyhedsvært Cecilie Beck.

Det er muligt stadig til tilmelde sig dette arrangement. Tilmeld dig helt gratis her

Non-strategi? Hvordan arbejder Anders Breinholt og Lasse Rimmer med social?

  • Fra kl 11.00 - 12.00

Det er lykkedes TV 2, at få to af landets mest kendte komikere/værter – Lasse Rimmer og Anders Breinholt – til at kigge forbi til en snak om deres brug af sociale medier. Der ikke bliver ét sekunds akavet stilhed.

Fra lille tweet til Breaking News

  • Kl 12.30 - 13.30

TV 2 inviterer indenfor til paneldebat, med det formål at diskutere dels, hvordan man helt konkret arbejder med sociale medier som essentielle kilder, når en nyhed opstår og tager fart, og dels de praktiske og etiske udfordringer der kan være ved at anvende sociale medier som kilde til førstehåndsskildringer, footage og holdninger, når man producerer nyheder.