Kommer billig iPhone til at hedde 5C?

16x9

<p><span style="font-size: x-small;"><em>Foto: WeiPhone/<a href="http://9to5mac.com/2013/07/28/bin-full-of-iphone-5c-packaging-captured-in-china-perha

Foto: WeiPhone/9to5Mac

Når Apple til september præsenterer efterfølgeren til iPhone 5, der blev lanceret sidste efterår, skal vi efter al sandsynlighed også sige velkommen til en billigere udgave af iPhonen.

Det vil i så fald være første gang, at Apple lancerer en ny generation iPhone i flere forskellige modeller – en metode som de fleste af konkurrenterne bruger. Apple vil således sende billigtelefonen på markedet for at kunne konkurrere på lige fod med ærkerivalen Samsung.

LÆS OGSÅ: Se troværdigt bud på farvede og billige iPhones

Mens Apples nye flagskibsmodel forventes at få navnet iPhone 5S, kan billigtelefonen meget vel få navnet 5C. Det er i hvert fald det navn, der nu er dukket op på et spionbillede på det kinesiske forum WeiPhone. Billedet viser angiveligt den emballage, telefonen kommer med.

Tidligere lækkede billeder afslører, at Apples skrabede og billige telefon bliver af hårdt plastik og kommer i flere forskellige pangfarver.

Hvor billig iPhone 5C bliver, kan vi indtil videre kun gisne om. Der er heller ingen meldinger om, hvad Apple præcist vil gå på kompromis med i forhold til funktionalitet for at holde prisen på den nye telefon nede.