iPad Mini 2 - en guldtablet med Touch ID

16x9

<p><em>iPad Mini 2 vil højst sandsynligt kunne fås i guld og være med ID Touch. Billede: DoNews</em></p> <p><span>Bling-manien fortsætter.</span></p>

iPad Mini 2 vil højst sandsynligt kunne fås i guld og være med ID Touch. Billede: DoNews

Bling-manien fortsætter.

Tech-sitet DoNews har en række ubekræftede billeder af en iPad Mini 2 i en luksuriøs champagnefarve. Billederne viser også noget der minder meget om Touch ID-ringen der er på en iPhone 5S. 

Pålidelige kilder
Sonny Dickson
, der førhen har lækket billeder af iPhone 5C og 5S har også tweetet om at være hands-on med en Space Grey udgave af den næste iPad Mini.

Apple-insideren skriver også, at iPad Mini 2 angiveligt vil have Apples A7 64-bit chip, M7 bevægelses coprocessor og 1 GB Ram. 

Selvom det stadigvæk kun er på rygtebasis, skal der ikke den store fantasi til at se meningen bag billederne. Guldfarven er allerede blevet etableret i Apple-regi med iPhone 5S og er populær på det asiatiske marked, og Touch ID-teknologien tilføjer endnu et lag sikkerhed, ved at lade dit fingeraftryk være din adgangskode.

Det rygtes, at Apple vil holde en event i oktober, hvor den næste generation af iPads vil blive afsløret, men den præcise dato kendes ikke endnu.