HBO dropper langt om længe bindingsperioden

16x9

<p>Fra i dag har HBO valgt at droppe den seks måneders bindingsperiode, som tjenesten som den eneste herhjemme indtil nu har holdt fast i.</p>

Fra i dag har HBO valgt at droppe den seks måneders bindingsperiode, som tjenesten som den eneste herhjemme indtil nu har holdt fast i.

Det betyder, at seriehungrende fans ikke længere skal binde sig i et halvt år, når de opretter et abonnement på den nordiske udgave af den amerikanske streamingtjeneste, men derimod kan opsige abonnementet igen, præcis når de ønsker.

Under overskriften ’et produkt, en pris’ har HBO netop annonceret nyheden på sin officielle danske HBO Nordic-side på Facebook.

- Vi har gjort det simplere for nye og eksisterende kunder at abonnere på HBO Nordic. Vi har nu kun ét abonnement: 79kr./ pr. måned uden binding, lyder det blandt andet fra selskabet.

LÆS OGSÅ: Indtryk: HBO er til serie-junkierne

De nye abonnementsvilkår træder i kraft med det samme, og det betyder også, at bindingen for eksisterende abonnenter bliver ophævet.

Da HBO blev lanceret på det danske marked i november sidste år, ville selskabet modsat konkurrenterne ikke lade brugerne prøve tjenesten gratis med begrundelsen om, at ”man ved, hvad man får med HBO”.

Det fik både forbrugerne og Forbrugerrådet til at reagere, og HBO valgte da også at bukke under for presset i januar og introducere et nyt - og langt dyrere abonnement - uden binding. Men nu er det langt om længe helt slut med binding.

HBO tilbyder successerier som ’Boardwalk Empire’, ‘The Newsroom’, ‘True Blood’ og ‘Game of Thrones’.