Har du set filmen om dit Facebook-liv?

16x9

<p>Er du nysgerrig på at finde ud af, hvornår du oprettede din profil på Facebook, hvad du skrev i din første opdatering, hvilke af dine opdateringer

Er du nysgerrig på at finde ud af, hvornår du oprettede din profil på Facebook, hvad du skrev i din første opdatering, hvilke af dine opdateringer der har fået flest likes, og hvilke billeder du har delt gennem tiden, er der nu hjælp at hente fra Facebook selv.

I anledning af at det sociale medie tirsdag rundede et skarpt hjørne, har det lanceret en ny funktion med navnet ’A Look Back’, der giver dets 1,23 milliarder brugere mulighed for at gense deres digitale højdepunkter gennem tiden i form af en autogenereret, personlig video.

Tilbagebliksfunktionen er tilsyneladende noget, brugerne har taget rigtig godt imod. I skrivende stund bliver de personlige videoer nemlig flittigt delt på det sociale medie. Hvis du også vil være med, kan du finde ’A Look Back’ her.

Det er ikke første gang, at Facebook giver brugerne mulighed for at tage en tur ned ad mindernes allé. Ved årsskiftet kunne man med funktionen ’Tilbageblik på året’ se et potpourri af indhold fra det forgangne år.