Har du også delt disse 6 populære selfies?

16x9

<p>Efter Oscar showet har alle snakket om det berømte selfie med et hav af A-liste kendte, som stimlede sammen i Dolby Theater under Oscar-uddelingen.

Efter Oscar showet har alle snakket om det berømte selfie med et hav af A-liste kendte, som stimlede sammen i Dolby Theater under Oscar-uddelingen. Det blev delt og favoriseret så mange gange på Twitter, at det helt fik det globale sociale netværk til at gå ned.

Men det er bestemt ikke det eneste derude. Der findes en hel del populære selfies, der har fået os op af den bløde sofa og ud på de sociale medier. Vi har fundet seks forskellige kendis-selfies, som er blevet delt helt ufatteligt meget. 

Og du har sikkert været med til at udbrede billederne til verdenen. 

Det farlige selfie

Man kan ikke kalde reporteren Kelly Nash en A-liste kendt før hun smed dette billede på Instagram. Hun var kendt, men ikke SÅ kendt. Men en blanding af held, timing og smukt ydre har fået dette selfie, der næsten leger med et alvorlig kraniebrud, til at blive stordelt. Uden bolden havde dette selfie dog aldrig kommet længere end hendes egen profil.

Et helligt selfie

 

Med en ny Pave på tronen er der tydeligvis sket en forandring af den katolske kirke. Én mand har formået at få kirken ind i det nye årtusinde med både forandret syn på homoseksuelle og meget mere. Og ja, der er vel også plads til et Pave-selfie, der i den kombi fik lov til at stikke helt af på de sociale medier.

Det ultracool selfie

 

Der findes et hav af spejl-selfies, der egentlig aldrig burde have set lyset. Men så er der de selfies, der egentlig bare sætter alle andre godt og grundigt på plads i awesomeness. Rummet, en astronaut og et kamera – mere skal der vel ikke til for at lave et megahit på Facebook og Twitter. 

Et stykke med Beyonce-selfie

  

Man har en fornemmelse af, at alt hvad sangerinden Beyonce rør ved, kan blive til guld i øjeblikket. Og selv om dette ikke er Beyonces eget selfie – eller faktisk netop derfor – så blev dette selfie fra en af hendes koncerter verdensberømt. Hun formåede lige at have overskud til at læne sig ind og mere eller mindre photobombe billedet fra en fan, der stod forrest. Medierne gik amok!

Den danske andedams-selfie

Og så gik danskerne helt i baglås, da Danmarks statsminster af alle personer enten havde den frækhed eller vidste sig at være det almindelige menneske, afhængigt hvem du spørger, til at tage et selfie med den britiske premierminister David Cameron og USA's præsident Barack Obama, nu når hun havde muligheden. Selv om vi nok aldrig får set selve selfiet, så er billederne af akten et glohedt delt emne på de sociale medier. 

Mørkets egen selfie 

Og så kommer vi ikke uden om mørkets fyrste Darth Vader, der i sin fritid godt kan lide at smide et selfie eller to. Selv om dette billede egentlig er et led i en større Star Wars-kampagne og derfor ikke reelt et pludselig opstået øjeblik, som de andre, så var det som om, nogen krævede med tankerne, at vi skulle smide billedet på. Og samme Kraft sørgede for at du delte og delte i ren vildskab. 

Hvilket af de seks selfies har du delt?