Ferien er slut: Sådan forlænger du den nemt

16x9

<p>Ville du også bare gerne blive liggende i hængekøjen eller blive på sofaen selv om hverdagen og arbejdet kalder, så har vi her de oplagte produkter

Ville du også bare gerne blive liggende i hængekøjen eller blive på sofaen selv om hverdagen og arbejdet kalder, så har vi her de oplagte produkter, der kan forlænge den vigtige feriefølelse. 

Double

  • 2.500 dollar

Denne lille fætter kan være din redning, hvis du bare gerne vil blive på ferie-øen og ikke gider de lange, varme og kedelige møder på arbejdet. For med Double har du en lille stedfortræder, der kan køre rundt på to hjul. Der er en iPad som skærm, så dine kollegaer kan se dit ansigt, og med et enkelt videoopkald, kan du være til stede uanset, hvorend du måtte befinde dig. 

Der er en app til både mobil, tablet og computer, hvor du kan styre din Double rundt. Den skal bare være på et net, og så kan du logge ind og styre den. 

LÆS OGSÅ: 10 apps til at gemme ferieminderne

Grillbot

  • 1.200 kroner (OBS - forkert pris i indslaget)

Danskerne er vilde med grillen, og selv om arbejdet kalder, kan man stadig holde fast i grillaftenerne. Men en grill bliver beskidt og hvem gider selv rense den, når man kan gøre det med denne robot. Grillbot bliver sat på grillen og kan sættes til at rense den efter behov.

RETTELSE: Indslaget nævner, at det tager en time, men du kan indstille den til enten 10, 20 eller 30 minutter.

Panasonic Lumix GM1

  • 4.500 kroner

Billeder er noget vi tager meget af på ferien, men det behøver ikke stoppe nu. Og hvad ville være mere oplagt end et lille kamera, der ikke fylder meget i tasken, det er nemmere at bære på og det har næsten de samme funktioner, som et spejlreflekskamera - dog uden spejlet. GM1 har et udskifteligt optik, så du på den måde kan sørge forat sætte det mest optimale optik på afhængigt af motivet.

Apps - Albumm og Bonfyre

  • Gratis

Men de fleste feriebilleder er ofte ikke taget med et kamera, men derimod med mobilen. Men det kan være dine billeder ikke er så gode som din kone/mands eller dine venners. Eller I bare har et hav af forskellige billeder, som I gerne vil deles om. Så er disse apps uundværlige. 

Albumm er kun til iPhone og gør det nemt og enkelt, at deles om de billeder, der er på gruppens telefoner. Bonfyre kan også hentes til Android.