Facebook, Instagram, Twitter og nu... Pinterest?

16x9

<p><span style="font-size: 13px;">Pinterest er et nyt socialt medie fra det store USA, som i det seneste år har vokset i raketfart og taget amerikanen

Pinterest er et nyt socialt medie fra det store USA, som i det seneste år har vokset i raketfart og taget amerikanene med storm. Det sociale medie minder mest af alt som en digital opslagstavle, hvor man fra mange forskellige hjemmesider kan ’pinne’ billeder og opslag og på den måde samle inspiration og samlinger, så også andre kan se det.

Blandt andet kan det bruges til at samle inspirationskilder til specifikke begivenheder. Morten Saxnæs, digital strateg, fortæller til Go’ Morgen Danmark, at han personligt har oplevet, hvordan Pinterest var med til at inspirere til et bryllup.

- En veninde fra USA skulle planlægge hendes bryllup, og samlede rigtig mange billeder fra mange forskellige hjemmesider til at samle inspiration. Billeder af kjoler, mad eller dekoration, og på den måde samler hun en stemning, som hun gerne ville have. Og det gav også os andre, som skulle med til brylluppet, kunne følge planlægningen, siger Morten Saxnæs.

Pinterest samler ikke billederne selv, og du oploader heller ikke selv billederne til Pinterest, men 'linker' kun til dem. Derfor 

Se mere i klippet herunder, hvor Morten Saxnæs forklarer mere om Pinterest. Blandt andet viser han, hvordan Lisbeth Østergaard kan finde inspiration til en ny tatovering.