Et smartwatch til kvinderne

16x9

<p><span style="font-size: 12.727272033691406px;">De smartwatches der er på markedet lige nu, er ikke ligefrem kun designet til kvinder, men det laver

De smartwatches der er på markedet lige nu, er ikke ligefrem kun designet til kvinder, men det laver finske Creoir så sandeligt snart om på. På Mobile World Congress i Barcelona havde de verdenspræmiere på deres concept-ur, nemlig Ibis Dual Face Smart Watch.

Uret, der også kaldes Ibis Smart Jewel, er lavet af rustfrit stål, og er udstyret med touchdisplay, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, USB indgang og meget mere. Desuden er uret kompatibelt Android og iOS.

Når du har uret på, vil du have mulighed for både at se indkomne beskeder og opkald, men også for at se notifikationer fra dine apps på din telefon. Og så kan du ved at swipe mod ventre, skifte til næste musiknummer, hvis du hører musik.  Det er dog ikke meningen, at uret skal overtage din telefons plads, men blot være en hjælpende hånd i din hverdag.

For Creoir, der tidligere har designet for blandet andet Nokia, er målet, at skabe et ur, som rent faktisk er smart og smukt på samme tid – sidstnævnte som hovedingrediens i vejen til global succes.

Der er endnu ikke blevet afsløret en pris eller en udgivelsesdato. 

Se Creoirs præsentationsvideo af Ibis Smart Jewel her.