Endnu en app fra Facebook: Her er Groups

16x9

<p>Det var <a href="http://beep.tv2.dk/nyheder/tvunget-p%C3%A5-messenger-facebook-h%C3%B8ster-nu-succesen" target="_blank">ikke udelukkende populært</

Det var ikke udelukkende populært blandt brugerne, da Facebook tvangsflyttede privatbeskeder over på den separate platform Messenger.

Alligevel har Zuckerberg og bagland endnu en gang valgt at splitte nøglefunktioner op i forskellige apps. Nu lancerer Facebook nemlig Groups, som skal gøre det nemt og enkelt for dig at følge med i de grupper, du er medlem af.

Denne gang er det dog helt valgfrit at være med på legen. Du behøver derfor ikke finde plads til endnu en app på din telefon, hvis du helst vil være fri.

Men efter at have kigget lidt nærmere på Groups, vil vi nu mene, at det er værd at overveje.

LÆS OGSÅ: Tvunget på Messenger: Facebook høster nu succesen

Indtil nu har det nemlig været ret uoverskueligt at følge med i sine grupper på den gængse Facebook-app - især hvis du er medlem af mere end bare en håndfuld. Det problem løser Groups, som giver dig et helt simpelt og lavpraktisk overblik.

Oven i hatten får du også funktionen Opdag, som foreslår nye grupper til dig, baseret på område og popularitet. Desuden kan du via indstillingerne selv bestemme, om du for eksempel kun vil have besked, når dine venner poster noget i en gruppe.

Facebook Groups kan downloades til iOS og Android allerede nu.