Emoji-liste: Se de overraskende mest brugte

16x9

<p>Emoji er blevet til et verdenssprog, som de fleste smartphone-brugere ville kunne afkode uanset sprog eller afstamning.

Emoji er blevet til et verdenssprog, som de fleste smartphone-brugere ville kunne afkode uanset sprog eller afstamning. Og det er da også blevet populært på diverse tjenester, hvor brugerne fyger løs af de små billedikoner. 

Men hvilke emojis bruger vi så mest? Det har Twitter-brugeren Matthew Rothenberg lavet en kode for at finde ud af på Twitter. Du kan se websiden herI realtime kan man se hvornår de forskellige emojis bliver brugt, og det er i sig selv imponerende, at se hvordan de små ikoner konstant bliver brugt.

LÆS OGSÅ: Nye Emojis: Nu kan du sende denne hilsen

Du kan trykke på de forskellige emoji-ikoner og se hver gang, der dukker et tweet op i alverdens sprog med det specifikke ikon. 

Ud fra den algoritme kan man trække en top 10-liste, som siden FiveThirtyEight.com har lavet. Uden sammenligning overhovedet topper ikonet ’Hearts’ og derefter mindst lige så distancerende er nummer to ’Joy’, som mange bruger som et godt grin i deres beskeder. Generelt er der meget kærlighed på listen med hjerter og smilies med hjerteøjne.

Se listen her

Hvilke emojis bruger du mest?