Du slipper ikke for de bøjede mobiler

16x9

<p>Buede skærme er det næste nye inden for tech-verdenen, hvis du spørger både fladskærm- og visse smartphone-producenter.

Buede skærme er det næste nye inden for tech-verdenen, hvis du spørger både fladskærm- og visse smartphone-producenter. Teknologien er kommet dertil, hvor man kan bøje endnu mere end tidligere.  

Sidste uge præsenterede Samsung deres Galaxy Round i Korea, hvis hofnummer var den lettere buede skærm, der buer ind mod midten af skærmen, og ikke som LGs nyeste modsvar kaldet G Flex, der bøjer fra top til bund. 

På nye renderede billeder er det lige før LG G Flex ligner det gode gammeldags telefonrør men denne gang med en 6-tommer OLED-skærm, der bøjer med. 

Endnu er LGs modsvar stadig et rygte, der dog skulle komme ud allerede til november, mens Samsung Galaxy Round officielt er blevet annonceret for det koreanske publikum. Vi regner ikke med den kommer til Danmark. 

Round er udstyret med en 5,7-tommer skærm, den er 7,9 millimeter tyk, vejer 154 gram, tager billeder med et 13 megapixelkamera og den kører Android 4,3 oven på 3GB RAM og en 2,3 GHz processor, der må siges, at være noget af et specifikationsark man kan blære sig med.