Dansk butik: Vi har iPhone 6 i næste uge

16x9

<p>Har du svært ved at vente nogle uger på, at de to store iPhones 6 og 6 Plus bliver sat til salg i Danmark, så er dette måske en mulighed for dig.

Har du svært ved at vente nogle uger på, at de to store iPhones 6 og 6 Plus bliver sat til salg i Danmark, så er dette måske en mulighed for dig. For danske Phonetrade.dk har fået en mulighed for at sætte de nye iPhones til salg herhjemme i Danmark før tid. Det skriver MX.dk.

Allerede fredag den 19. september, om en uge, har kunder i blandt andet USA, Storbritannien og Tyskland mulighed for at købe de nye iPhones, og det udnytter gutterne hos Phonetrade.dk

LÆS OGSÅ: Så meget skal du betale for iPhone 6

- Vi har en kontakt i Tyskland, som kan sikre os et begrænset parti af de her telefoner, som gør, at vi kan sætte den til salg før. Det må de andre butikker, der har en handelsaftale med Apple, ikke gøre, forklarer salgsansvarlig hos Phonetrade.dk, Morten Zachariasen til MX.dk. 

Stor efterspørgsel på de store modeller

Salget vil begynde engang i løbet af eftermiddagen på websiden, og vil være et begrænset parti af primært den mindre model af iPhone 6 på 4,7-tommer og i 16GB. 

LÆS OGSÅ: Apple afslører: Her er iPhone 6

Og noget kunne tyde på, at det parti vil ryge hurtigt. Forudbestillingerne er åbnet i dag i de 12 første lande, og her rapporterer man om lange leveringstider på de store modeller som 65 og 128 GB. Guld-versionen skulle endda først kunne blive leveret om 3-4 uger står der på Apple Store. 

Hvis man ikke kan vente på den danske lancering, så kan man tage til Tyskland og stille sig i kø. Butikkerne skulle åbne for salget på fredag kl 8.