Pind: HA har ret i sjakalmanifest

Mens skuddene fyger om københavnernes ører, så betegner Venstres udenrigsord­fører, Søren Pind, nu rockerne som samfundets beskyttere, efter at Hells Angels' sjakalmanifest er kommet frem.

Pinds analyse af bandekonflikten blev i dag lagt ud på hans blog, hvor han samtidig beklager udviklingen, der ifølge ham er en konsekvens af slaphed i Københavns Politi.

"At vi i 2009 skulle se rockere og mordere træde frem som samfundets beskyttere er forfærdende," skriver Søren Pind på blandt andet sin blog.

Rockere mod sjakaler
Bloggen er en reaktion på manifestet, som Hells Angels i sidste uge lagde ud på sin hjemmeside. Her defineres sjakaler blandt andet som folk, der hovedsageligt er af udenlandske baggrund, og som terroriserer børn og unge, angriber ældre i flok og generelt optræder aggressivt i trafikken.

"Jeg gider ikke forholde mig til mellemregningerne. Jeg vil hellere forholde mig til det beskrevne. Og alt i alt må jeg - desværre - sige, at beskrivelsen ikke er meget af vejen. Så meget desto værre," skriver Pind.