Apple efter udskældt iOS-opdatering: Undskyld

16x9

<p><span style="font-size: small;">Apple er kommet i modvind, efter at selskabet onsdag frigav en opdatering til det nye mobile styresystem iOS 8, der

Apple er kommet i modvind, efter at selskabet onsdag frigav en opdatering til det nye mobile styresystem iOS 8, der ikke som forventet rettede småfejl, men derimod skabte nye problemer for brugerne.

LÆS OGSÅ: Apple tvunget til at trække ny iOS-opdatering tilbage

Apple måtte med det samme trække opdateringen tilbage, og en talsmand fortæller nu til det amerikanske tech-site The Verge, at selskabet ”arbejder i døgndrift” på en ny opdatering, som rent faktisk virker, som den skal.

Den er ifølge talmanden klar ”i løbet af de næste dage”. I mellemtiden har Apple udsendt en officiel guide til, hvad uheldige brugere, der nåede at opdatere deres enhed til den fejlramte iOS-version 8.0.1, skal gøre.

- Vi har en løsning til iPhone 6- og iPhone 6 Plus-brugere, der har mistet mobilforbindelsen og Touch ID-funktionaliteten i dag efter at have opdateret til iOS 8.0.1. Berørte brugere kan geninstallere iOS 8 gennem iTunes. Vi undskylder for den store ulejlighed, siger talsmanden og henviser til guiden på Apples webside.

LÆS OGSÅ: iOS 8 ude: Se hvordan din mobil ændrer sig

iOS 8.0.1 blev sendt ud onsdag - blot en uge efter, at iOS 8 blev frigivet til iOS-brugerne verden over. Opdateringen skulle fikse en håndfuld småproblemer, herunder blandt andet problemer med at få det nye HealthKit til at virke optimalt.