App forvandler enhver væg til touch-skærm

16x9

<p>Vil du gerne kunne zoome ind på dine billeder eller fremhæve en websides funktioner i din præsentation på arbejdet, men har I kun en almindelig pro

Vil du gerne kunne zoome ind på dine billeder eller fremhæve en websides funktioner i din præsentation på arbejdet, men har I kun en almindelig projektor, så kunne denne nye app være en mulighed for dig.

Det er firmaet Ubi Interactive, der har lavet en app til Microsofts Kinect, som samarbejder med projektoren for at skabe interaktivitet og touch på billedet, der bliver skudt op på væggen. 

Og det mest imponerende af det hele er, at den blot koster fra 149 dollar (omregnet omkring 800 danske kroner). For de penge får man adgang til basis-appen, der understøtter touch på et hvilken som helst projektor-billede på op til 45-tommers størrelse. Samtidig er der også kun én knap til touch. 

Hvis man vil have flere touch-muligheder og et større billede, skal man smide lidt flere penge efter app’en, er så koster 379 dollar eller 799 dollar for den helt store, som understøtter op til 20 punkter på billedet.

App’en fungerer indtil videre kun med en Windows 8 PC og kræver en Kinect til Windows, men så får du lige pludselig også nye muligheder med det ellers noget statiske projektor-billede.