300 millioner brugere: Nu er Instagram større end Twitter

16x9

<p><span>Mere end 300 millioner brugere er der nu på Instagram. Hver dag deler de 70 millioner billeder og videoer på det sociale netværk.</span></p>

Mere end 300 millioner brugere er der nu på Instagram. Hver dag deler de 70 millioner billeder og videoer på det sociale netværk.

- Vi er glade for at se fællesskabet vokse og være vidner til de fanstastiske forbindelser, som folk skaber over deres passioner og rejser, skriver Kevin Systrom, administrerende direktør for Instagram, i en pressemeddelelse.

Læs også: Sådan vil Instagrams reklamer fylde

På under et år er netværket vokset med mere end 200 millioner brugere. I februar 2013 havde de 100 millioner brugere.

Den vilde vækst på Instagram betyder, at de nu er større end Twitter. For seks uger siden bekendtgjorde Twitter, at de har 284 millioner aktive brugere.

Nye initiativer fra Instagram
Hos Instagram forventer de fremover, at det sociale netværk vil vokse yderligere. Med det høje antal brugere medfølger også en lang række "fake"-profiler. Profiler, hvor personer udgiver sig for at være eksempelvis kendte personer.

Derfor har Twitter i forbindelse med milepælen indført et slags ikon, hvor man kan se, om profilen er ægte. Samme initiativ er der også på Twitter.

Læs også: TV: Derfor vil vi være anonyme på sociale medier 

- De skal gøre det lettere at finde de kendisser, som du leder efter. Ikonerne vil blive lanceret over de kommende dage, skriver administrerende direktør Kevin Systrom.

En anden ting, de arbejder med, er at minimere antallet af spam-profiler.