TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først. TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

To munke sigtet for drab på biskop i Egypten

Ifølge BBC er to koptiske kristne munke nu sigtet for drabet på en biskop i det afsides liggende Sct. Macarius-kloster i det vestlige Egypten. Den ene af de to munke har indrømmet, at han adskillige gange slog biskoppen i hovedet med et stålrør, mens den anden munk holdt vagt. Liget af biskoppen blev fundet den 29. juli. Drabet har rystet den koptiske kirke, der er det største kristne samfund i Egypten.

Regeringen vil skyde seks millioner kroner i e-sport-selskab

Regeringen vil i forbindelse med den næste finanslov skyde millioner af kroner i e-sport. Nærmere bestemt skal der i første omgang tilføres seks millioner kroner fordelt over tre år til RFRSH, som er selskabet bag det succesfulde danske hold Astralis. 

Menneskerettigheds-advokat anholdt i Iran

Ifølge blandt andet det norske nyhedsbureau NTB er en menneskerettigheds-advokat blevet anholdt af de iranske myndigheder. Han planlagde en demonstration uden for landets nationalforsamling i Teheran.

MIndst 19 dræbt i angreb på landsby i Nigeria

Ifølge nyhedsbureauet Reuters er mindst 19 mennesker blevet dræbt i et angreb udført af militante i en landsby i det nordøstlige Nigeria tidligt søndag.

Danske mestre spiller uafgjort

Superligakampen i fodbold i Odense mellem OB og de danske mestre FC Midtjylland ender uafgjort 1-1.

Medie: Regering vil afsætte 100 millioner kroner til hårdest ramte med psykiske lidelser

Borgere med de sværeste og mest invaliderende psykiske lidelser skal have bedre hjælp. Derfor vil regeringen afsætte 100 millioner kroner i permanente midler på den kommende finanslov.Det skriver Politiken mandag. 

Medie: Tandlægers priser eksploderet

Priser på tandlægeydelser er eksploderet. Alligevel vælger de fleste forbrugere at bukke og betale uden brok.Det skriver Politiken mandag. Fra maj 2002 til maj 2018 steg tandlægepriserne med knap 52 procent, mens de generelle forbrugerpriser steg 28 procent

Tre anholdt i sag om tortur-drab på svensker i Malaga

Ifølge blandt andet Aftonbladet.se er tre mænd, 20, 24 og 27 blevet anholdt i San Roque ved Gibraltar, mistænkt for drabet på en cirka 30-årig svensk mand i en lejllighed i Mijas Costa udenfor Malaga. Manden blev torteret med kniv, skydevåben og spade inden han døde. Det lykkedes et andet offer, en cirka 30-årig svensk mand, at flygte og råbe på hjælp. Ifølge spanske medier har episoden forbindelse til narkokriminalitet.

Stigende antal ældre går på førtidspension

I takt med at færre går på efterløn, og flere bliver på arbejdsmarkedet, er et stigende antal ældre begyndt at gå på førtidspension. Det viser en ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, som er baseret på tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Det skriver Information. I 2013 var der 863 60-64-årige, der fik tildelt førtidspension. I 2017 var det steget til 1.940 personer. Det svarer til en stigning på 133 pct.

Medie: Ambassadør får kritik af Rigsrevisionen for rod

Ifølge B.T. får Danmarks ambassadør i Indien, Peter Taksøe-Jensen, kritik af Rigsrevisionen for blandt andet økonomisk rod på den danske ambassade i New Delhi. Ifølge B.T. har ansatte på ambassaden fløjet på business-class og boet på dyre hoteller uden dokumentation. B.T. har fået aktindsigt i en revisionsrapport fra 2017 - og i en række dokumenter tilknyttet revisionsrapporten. 

26 anholdt for tyverier fra historisk begravelsesplads i Kina

Ifølge BBC har kinesisk politi anholdt 26 personer, der mistænkes for tyverier af genstande fra en historisk begravelsesplads i det nordvestlige Kina, Dulan-gravene. Ifølge kinesisk politi stjal de 26, der tihører en bande, i alt 650 genstande, blandt dem smykker og genstande, der indeholdt guld og sølv. Genstandene stammer fra det syvende århundrede, og de mistænkte prøvede angiveligt at sælge dem for i alt cirka 72 millioner kroner.

Bro i København åben igen

Københavns Politi oplyser, at Knippelsbro igen er åben for fri passage.

To beboere reddet ud ved brand i Hjørring

Ifølge TV 2 NORD måtte fire beboere i en ejendom i Hjørring søndag på skadstuen til tjek for røgforgiftning efter en brand i en etageejendom. To af beboerne måtte reddes ud af brandvæsenet ved branden, der gav stor røgudvikling. Den opstod ved 18-tiden, da der, af endnu ukendte årsager, gik ild i en beboers seng i stueetagen.

Nederlag til Brøndby

Esbjerg vinder 1-0 ude mod Brøndby på en sen scoring af Yuri Yakovenko i Superligaen i fodbold.

Minister cykler på hospitalet for at føde

Ifølge BBC, som citerer en Instagram-opdatering fra Julie Genter, 38, og minister for kvinder og for transport i New Zealand, cyklede hun søndag morgen lokal tid til hospitalet i Auckland, hvor hun skal føde sit første barn. Ifølge Genter cyklede hun fordi "der ikke var plads nok i bilen". Julie Genter, der er medlem af det Grønne Parti i New Zealand, er også kendt som fortaler for cyklisters rettigheder, skriver BBC. 

Én dræbt og fem såret efter politi opløser demonstration i Uganda

Ifølge nyhedsbureauet Reuters er én person død og fem såret i forbindelse med at politiet i Uganda opløser en demonstration mod mishandling af anholdte politikere i landets centrum. Reuters citerer en talsmand for politiet.

Bro spærret på grund af fejl

Københavns Politi opyser med By & Havn som kilde, at Knippelsbro i København i øjeblikket er spærret i begge retninger på grund af en teknisk fejl. Politiet ved ikke hvor længe, broen vil være lukket - men skriver i tweet, at man forventer, det vil være i mellem én og halvanden time.

Idømt fængsel på livstid for angreb i lufthavn

Ifølge blandt andet det amerikanske medie Breaking911 er 26-årige Esteban Santiago-Ruiz ved en retssag i Miami, Florida, blevet idømt fængsel på livstid for et masseskyderi i Fort Lauderdale-Hollywood-lufthavnen i Florida i januar sidste år. Fem mennesker blev dræbt og seks såret ved angrebet, som Santiago-Ruiz har erkendt at stå bag,.

Nederlag til Mourinho og Manchester United

Manchester United taber søndagens Premier League-kamp i fodbold ude mod Brighton med 2-3. Det er anden sæson i træk, at José Mourinhos stjernespækkede mandskab taber opgøret på sydkysten.

Italien truer med at sende migranter retur

Italiens udenrigsminister Enzo Moavero Milanesi siger søndag, at man vil sende 177 migranter, som befinder sig på et skib fra den italienske kystvagt, tilbage til Libyen. Italien har spurgt Malta, om de vil tage imod migranterne, men her lyder meldingen, at migranterne bør sættes i land på den italienske ø Lampedusa.