Verdensstjerne gemte sig blandt de 60 nordsjællandske gæster på restaurant - så sang han megahit

Der var lagt op til en hyggelig torsdagskoncert på Divino i Espergærde, men pludselig blev det til den største aften i restaurantens 30 år.

Gæsterne på den italienske restaurant Divino i Espergærde fik fredag en mindeværdig oplevelse, da de var til en intimkoncert med Stings guitarist, Dominic Miller, skriver Helsingør Dagblad.

For blandt de cirka 60 gæster, der var mødt op på restauranten for at høre guitaristen spille, sad 71-årige Gordon Matthew Thomas Sumner – bedre kendt som Sting.

Gav et nummer

Da Dominic Miller skulle spille en af de sange, han vanligt gør, når han er ude og spille – spurgte guitaristen, om der var nogen blandt publikum, der ville hjælpe ham.

Det ville Sting.

Han gik på scenen og leverede sammen med sin guitarist sangen Shape of my Heart.

En af de gæster, der fik fornøjelsen af at opleve Sting helt tæt på, er den tidligere landsholdspiller i fodbold Jan Michaelsen.

Det var jo bare så uvirkeligt. Han kunne jo være så mange andre steder i verden

Jan Michaelsen

Han kunne ikke tro sine egne øjne, da han kiggede rundt i det lille lokale og fik øje på sit store idol.

- Jeg kigger til højre og ser hans søn, så kigger jeg videre, og der sidder han. Så måtte jeg lige kigge en ekstra gang, fortæller han til TV 2.

Det var uvirkeligt

Jan Michaelsen har fulgt Sting og The Police, siden han var en lille dreng. Som 11-årig så han første gang The Police i Brøndby Hallen.

Siden har musikken fulgt ham gennem op- og nedture - også igennem fodboldkarrieren, hvor Sting altid blev spillet i bilen som en del af et ritual inden kamp.

- Jeg har ikke tal på, hvor mange timer jeg har hørt hans musik, siger han.

Derfor var det også en helt særlig oplevelse at sidde så tæt på den legendariske sanger.

Jan Michaelsen har igennem sin karriere mødt store navne som Zinedine Zidane og Luis Figo på fodboldbanen. Men det her er i en liga for sig selv, fortæller han:

- Det var jo bare så uvirkeligt. Han kunne jo være så mange andre steder i verden.

Mødet med de store fodboldkoryfæer har aldrig gjort ham starstruck. Det blev han fredag.

Største aften i 30 år

For Franco Cerchiaro var fredagens koncert det største, han har oplevet i de 30 år, han har haft restaurant Divino.

- Jeg er stadigvæk lidt på en anden planet. Det var helt vildt stort for os at få Sting ind, siger han til TV 2.

Han var sammen med sin kone på Heartland Festival tordag for at se netop Sting optræde. Her modtog han en sms fra Dominic Miller, som parret har kendt igennem flere år, og Dominic Miller har flere gange givet koncerter i Espergærde.

Dominic Miller skrev, at han ikke havde noget at lave fredag, så hvis Franco Cerchiaro var interesseret, vil han gerne komme og spille en solokoncert.

Det var først klokken 15 fredag, da restauratøren kørte til København for at hente guitaristen, at Miller afslørede, at der kom en special guest forbi senere på aftenen.

Udover at få fornøjelsen af at høre Sting synge på sin restaurant, fik Franco Cerchiaro også lov til at servere for verdensstjernen, der ankom omkring 19.30, hvor han spiste, inden han indtog scenen.