Lokalt

Tidligere DF'er skifter til Støjbergs parti

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Inger Støjberg kalder det nye partimedlem en "kæmpestor gevinst".

Inger Støjberg kunne torsdag fejre mere end sin 50-årsfødselsdag.

Kristoffer Storm, der er byrådsmedlem i Aalborg Kommune, har nemlig valgt at melde sig ind i hendes parti, Danmarksdemokraterne.

Det sker efter gentagne samtaler mellem de to i løbet af det seneste år.

Video: TV 2 Nord

Kristoffer Storm blev i 2021 valgt ind i byrådet i Aalborg Kommune og i regionsrådet for Dansk Folkeparti, men har siden 3. juni 2022 været løsgænger.

Han er desuden rådmand for Senior og Omsorg i Aalborg Kommune.

- Alle, der kender Kristoffer, ved, at han er en ualmindeligt dygtig og seriøs politiker. Og han har gjort det virkelig, virkelig godt som rådmand, så det er en kæmpestor gevinst og glæde for mig, at han kommer over til os nu, siger Inger Støjberg til TV2 Nord.

Et organiseret bagland

Men der er yderligere at tilføje til dagens fejring hos Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne.

Fra torsdag er det nemlig muligt at melde sig ind i partiet.

- Nu bliver det sådan et rigtigt parti med en medlemsorganisation og en masse aktivitet for medlemmerne, siger forkvinden og uddyber:

- Det betyder, at vi får den ballast, som er virkelig vigtig for et parti, når man skal udvikle politik, men også, når vi kommer til både kommunal-, regions-, EU- og folketingsvalg. Så det er en glædens dag for mig.

Kristoffer Storm er en stærk profil heroppe, ligesom dig selv. Kan I komme til at træde hinanden over tæerne?

- Nej, slet ikke. Tværtimod. Det bliver et rigtig fint parløb, og det betyder, at vi nu har 20 byrødder rundt omkring i landet, og vi har faktisk to i Aalborg nu. Så vi står stærkt i det nordjyske, svarer Inger Støjberg.