Lokalt

Sussi Nielsen: - Jeg havde ikke forberedt mig på, at det ville føles så tungt

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Sussi Nielsen er i dag blevet enke.

I løbet af dagen er det strømmet ind med kondolencer fra både duoens venner og landets statsminister til den nu afdøde Leo Nielsen.

Lørdag aften har Sussi Nielsen valgt at tale med TV2 Nord om den tunge dag,

- Jeg må indrømme, at jeg har haft det virkelig mærkeligt i dag. Jeg har haft det, som om jeg har haft en tung kappe omkring mig. Det lettede, da bedemanden kom sidst på eftermiddagen og tog Leo ud, siger Sussi Nielsen.

Hun fortæller videre, at det var hjemmeplejen, der kom og fandt ham død.

- Han kommer afsted i smoking og med en af hans poser pibetobak, fortæller Sussi Nielsen.

For Sussi Nielsen har dagen været noget af en følelsesmæssig rutsjetur.

- Lige nu har jeg det rimelig okay, men der har også været mange følelser hele dagen. Hele familien har været her.

- Lige meget hvor meget man forbereder sig på, at en person skal væk herfra, så er man ikke forberedt alligevel. Altså jeg har overhovedet ikke forberedt mig på, at det ville føles så tungt. Jeg havde troet, det ville føles som en lettelse.

Se hele interviewet i videoen øverst.