Lokalt

Lalandia søger 140 nye ansatte

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Det ser ud til at blive en travl tid for feriecentret Lalandia. De søger nemlig 140 medarbejdere til den kommende sæson.

Det er nu, man skal til at søge, hvis man kunne tænke sig at blive en del af Lalandia. Badelandet søger nemlig 140 medarbejdere til alle slags opgaver i den kommende sæson.

Feriecenteret forventer, at halvdelen af de 140 stillinger vil gå til unge under 18 år, mens resten vil blive besat af voksne og seniorer. Det skriver Lalandia i en pressemeddelelse, hvor de inviterer interesserede til en særlig jobdag 29. januar.

- Vi har en spændende og travl sæson forude i Lalandia i Rødby, siger Karsten Juhl, som er centerdirektør i Lalandia i Rødby i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Vi er på jagt efter både unge, voksne og seniorer og kan tilbyde både fuldtid, deltid og varierende timetal. Det vigtigste er, at man har et glimt i øjet og har lyst til at modtage vores gæster med smil og hjælpsomhed i øjenhøjde.

Ansøgninger fra partnere til Femern Bælt-ansatte

På dagen vil det være muligt for interesserede at møde nuværende medarbejdere og høre mere om de forskellige jobmuligheder.

Feriecenteret søger både faglærte og ufaglærte medarbejdere til job inden for blandt andet køkken, restauranter, aktiviteter, servicecenter, butikker, rengøring og feriecenterets vandland.

Hos Lalandia forventes det, at der i år vil komme en del ansøgninger fra Femern Bælt-ansattes partnere.

- Vi har den seneste tid oplevet stigende interesse fra medrejsende ægtefæller og partnere til folk, der arbejder eller skal arbejde på Femern Bælt-forbindelsen, og vi er naturligvis meget glade for, at Danmarks største infrastrukturprojekt også smitter positivt af på os, siger Karsten Juhl og tilføjer, at han håber, Femern Bælt-projektet vil være med til at give medarbejdere til Lalandia fremadrettet.

Man skal tilmelde sig online for at deltage i jobdagen, som finder sted i Digehuset hos Lalandia i Rødby 29. januar fra klokken 11 til klokken 15.