Lokalt

Bil med tre personer kørte ud over skrænt

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

En sort Seat Altea er mandag aften kørt ud over en skrænt ved Skælskør. Tre personer er indlagt til observation.

En personbil med tre personer kørte mandag aften kort før midnat galt mellem Lundforlund og Gerlev ved Skælskør.

Det oplyser vagtchef Lars Denholt ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 23.57 mandag aften, og en patrulje ankom kort efter til en totalskadet bil på en mark ved Skælskør Landevej.

- Den er kørt ud over en skrænt, hvor der er et godt fald, så derfor er der også ret omfattende skader på bilen, fortæller Lars Denholt og fortsætter:

- Vi har på nuværende tidspunkt ikke klarhed over, hvorfor det er sket, for det er en forholdsvis lige vej. Man kommer ud af Lundforlund, og så skal man ned ad en bakke og op ad en bakke mod Gerlev – og det er så i forbindelse med denne her viadukt, at man af en eller anden årsag ender ude på marken.

Flygtede fra stedet

Da politiet kom frem til ulykkesstedet, sad en 29-årig mand på bagsædet og kunne ikke komme ud ved egen hjælp. De to andre i bilen havde forladt uheldsstedet og var i taxa kørt til en adresse i Skælskør.

Det var en 30-årig kvinde og en 47-årig mand. Da politiet fandt frem til dem i Skælskør, blev de kørt til undersøgelse og behandling på sygehuset for deres skader.

Manden, der var efterladt i bilen, blev frigjort af redningsberedskabet og også kørt til behandling på sygehuset.

Den 47-årige mand har indrømmet over for politiet, at det var ham, der var fører af bilen, men derudover er hændelsesforløbet endnu ikke helt afklaret, understreger Lars Denholt.

Vagtchefen kan heller ikke oplyse, hvor store skader de tre personer har pådraget sig ved uheldet.

- Men bilen er trillet rundt i forbindelse med uheldet, så der er risiko for hovedtraumer. Så det er kutyme, at man som en sikkerhed indlægger dem til observation for at se, om der er sket noget, der udvikler sig over tid, siger Lars Denholt.

Søger vidner

Vagtchefen har ikke nogen oplysninger om, hvorvidt føreren af bilen kan have været påvirket af alkohol eller stoffer.

Da politiet ikke har nogen umiddelbar forklaring på, hvorfor bilen kørte ud over skrænten, hører de derfor meget gerne fra personer, der kan have bemærket bilen sent mandag aften.

De tre personer kørte i en sort Seat Altea.

- Vi vil jo selvfølgelig gerne prøve at stykke forløbet sammen, for der kan jo være mange grunde til, at bilen er endt ude på marken. Så hvis nogen har bemærket noget eller været lige i nærheden og set denne her bil, så må man gerne ringe til politiet, fortæller Lars Denholt.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.