Lokalt

Få 40 procent i rabat på rejser: Digitalt rejsekort søger testpersoner

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Hvis man har lyst til at prøve at bruge et nyt digitalt rejsekort i stedet for det fysiske, er det nu, man skal slå til.

Fra 16. august kan et nyt rejsekort tages i brug. Med den nye løsning bliver det muligt at tjekke ind og ud på en app i stedet for at bruge rejsekortet, som i dag er på størrelse med et dankort.

Men den nye løsning er indtil videre bare en test, som udføres i Nordjylland. Derfor leder Nordjyllands Trafikselskab og Rejsekort & Rejseplan A/S nu efter kunder, der har lyst til at prøve løsningen af frem til november i år.

- Det er en spændende tid, vi bevæger os ind i, når vi for første gang i kollektiv trafiks historie skal teste en fuld digital løsning til at swipe ind og ud af busser og tog. Det er vigtigt, at vi får afdækket, om en fuld digital løsning er i stand til at håndtere de behov og problemstillinger, vi har erfaringer med i dag i regi af Rejsekort-systemet, siger Kasper A. Schmidt, CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S.

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

Det gælder om at skynde sig, hvis man er frisk på at prøve den nye løsning. 

Testen omfatter nemlig maksimum 2000 kunder. 

40 procents rabat

Målgruppen er nordjyder i kollektiv trafik mellem 16 og 66 år. Fokus er på at undersøge, hvordan appen fungerer for testkunderne, og om en digital løsning kan håndtere den måde, den kollektive trafik i Danmark er organiseret på med zonestruktur, rabatordninger, transportformer og så videre.

Når man melder sig som testkunde, er det derfor afgørende for Rejsekort & Rejseplan A/S og NT, at man deltager i de spørgeundersøgelser, som bliver udsendt under og efter testen.

Alle testpersoner får en tak for hjælpen for at være med – nemlig 40 procents rabat på rejser. Det svarer til det højeste rabattrin på rejsekortet.

Man kan tilmelde sig HER.