Lokalt

27-årig kvinde hårdt kvæstet i frontalt sammenstød

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

To personer kørt på hospitalet med politieskorte.

En 27-årig kvinde og en ældre mand er fredag eftermiddag sendt med ambulance og politieskorte mod Aalborg Universitetshospital efter et frontalt sammnenstød på Sterupvej ved Jerslev ikke langt fra Brønderslev,

Ulykken skete kort efter klokken 16. Ved ulykken blev den 27-årige kvinde, der var fører i den ene bil, fastklemt og måtte reddes ud af bilen. Hun blev ved ulykken alvorligt kvæstet, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen fredag.

En ældre mand, der førte den anden bil, blev også fastklemt ved ulykken og er ligesom den 27-årige sendt med eskorte mod Aalborg Universitetshospital. Hans tilstand var fredag uklar, men lørdag aften oplyser vagtchef Mads Hessellund til TV 2, at han er "alvorligt tilskadekommet".

I forbindelse med ulykken har både ambulancer, lægebil og en lægehelikopter været på stedet, ligesom Nordjyllands Beredskab har assisteret med at redde de fastklemte personer ud af bilerne. Derudover har Nordjyllands Politi været til stedet.

En bilinspektør skulle fredag aften undersøge ulykkesstedet, men lørdag aften kunne politiet endnu ikke sige noget om årsagen til ulykken.

De pårørende til de tilskadekomne er underrettet.