Pige uden kørekort kørte bilen i havnen

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

Den 17-årige pige og hendes veninde blev hurtigt reddet op.

De fleste billister har nok tænkt tanken, hvis de kører i bil på havnen: Hvis man forveksler speederen med bremsen, så kan det meget nemt gå galt.

Det kan være det, der skete, da en 17-årig pige fra Vinderup onsdag aften kørte en Suzuki Alto i havnen fra Vraldvej i Struer.

Sikkert er det i hvert fald, at den unge bilist hverken havde styr på kørekort eller bilen, da hun sammen med en 17-årig veninde endte i havnebassinet ved 23-tiden.

- Hun har åbenbart ikke lært, at man skal holde ved kanten, lyder det fra Anders Olesen, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Veninde også sigtet

Ifølge lokalpolitiet i Holstebro endte bilen med at være omkring 75 procent under vand.

Politi og beredskab blev hurtigt kaldt til stedet af en 60-årig anmelder fra Struer. Hurtigt kunne man konstatere, at den 17-årige bilist ikke havde kørekort.

I første omgang vil hun nu blive sigtet for kørsel uden kørekort, oplyser vagtchefen.

Mathias Sørensen fra lokalpolitiet i Holstebro oplyser, at førerens veninde er sigtet for at låne sin bil ud til en person uden førerret.

Den lille Suzuki-bil blev hevet op af havnen i løbet af natten.

Hverken føreren ellers hendes veninde er kommet til skade i forbindelse med uheldet, selvom de begge var i bilen, da den kørte i havnen.