Christian Eriksen overraskede spillere på hjemmebanen

TV 2/Fyn logo
I samarbejde med TV 2/Fyn

Spillerne i MG & BK United fik sig onsdag en overraskelse, da den lokale verdensstjerne Christian Eriksen uventet dukkede op og spillede med.

Onsdag eftermiddag var træningen for fodboldholdet MG og BK United i Middelfart i fuld gang.

Men pludselig stoppede bolden med at trille.

For som en overraskelse dukkede verdensstjernen Christian Eriksen op for at spille fodbold på hjemmebanen i Middelfart - til stor jubel for de lokale.

- Det er sjovt at spille med en stor stjerne som Christian Eriksen, siger Safinn Sriskandarajah, der spiller i MG & BK United.

Og holdkammeraterne er enige.

- Han er en rigtig god spiller, og jeg synes, det er sjovt, han er med her i dag, fortæller Jesper Nielsen.

- Han er en rigtig drilleper, som jeg sagde til ham. Det er dejligt, at en professionel fodboldspiller stadig kigger på sin barndomsklub og stadig er med i det. Det er sagomelme dejligt, siger Jonathan Weiss Nielsen.

MG & BK United er klubbens afdeling for spillere med fysiske eller psykiske udfordringer, og Christian Eriksen har hele sin karriere holdt kontakten til barndomsklubben.

Ti års jubilæum

Det er ikke en tilfældighed, at Christian Eriksen onsdag kiggede forbi til sæsonens sidste træning.

I år er det nemlig ti år siden, at Christian Eriksen donerede Danmarks første Johan Cruyff-bane til barndomsbyen Middelfart.

- Bare det at kunne møde op og spille med dem. Det giver forhåbentlig en masse minder og et lille afbræk fra den normale hverdag, siger Christian Eriksen.

Dagens træning var mest af alt en hyggelig sommerafslutning, men den lokale verdensstjerne var meget begejstret for indsatsen på banen.

- De gør det hammergodt. Du kan se, der også bliver trænet jubelscener og det ene og andet. Det er underholdende og sjovt at være med. De vil meget gerne vinde og er fuld fokuseret, fortæller Christian Eriksen.

Et andet fokus, der er i disse uger, er Christian Eriksens fodboldfremtid. For hvilken klub spiller han i efter sommerferien?

Kan du fortælle det i dag?

- Jeg kan ikke sige noget om fremtiden, siger en smilende Christian Eriksen.

Når tiden kommer efter fodboldkarrieren, så kan noget dog tyde på, at han igen vender tilbage til Fyn. I hvert fald købte han og hustruen i 2019 en 14,5 millioner kroner dyr kæmpevilla i Odense.