Coronavirus

Slagter aflyser 1.650 nytårsmenuer efter smitte: - Det er helt ad helvede til

TV 2/Fyn logo
I samarbejde med TV 2/Fyn

I Allégårdens Slagter i Odense er mindst 4 ansatte blevet testet positive for corona. Nu skal 1.650 kunder finde nytårsmad et andet sted.

1.650 nytårsmenuer var bestilt fra Allégårdens Slagter i Odense, men der bliver hverken afhentet varmrøget laks med dildcreme eller leveret stegt oksemørbrad og kartoffeltimbale med flødeskysauce 31. december.

Alle bestillinger er annulleret på grund af coronasmitte blandt de ansatte.

Ud af 25 ansatte er mindst 4 testet positive for covid-19, og derfor ser medejer af Allégårdens Slagter Per Jørgensen ingen anden udvej end at aflyse samtlige bestillinger.

- Det er helt ad helvede til. Jeg synes ikke, at det er særlig fedt, og det er forfærdeligt at ringe til alle, der ikke kan få deres mad, siger han.

Mister en million kroner

Slagteren lukker helt ned fra 29. december, og foruden nytårsmenuerne havde Allégårdens Slagter også flere bestillinger på smørrebrød de kommende dage.

Per Jørgensen vurderer, at nedlukningen vil koste over en million kroner i omsætning.

- Vi er så kede af det, men vi kan ikke gøre noget. Det er en af vores store tider lige nu. Det er så sørgeligt, som det kan være, fortæller slagteren.

Allégården Slagter håber at kunne åbne igen 3. januar, men det afhænger af, hvordan smitten blandt medarbejderne spreder sig.