Lokalt

19-årig sigtet for voldtægt af 16-årig på p-plads ved gymnasie

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Natten til søndag modtog politiet en anmeldelse om voldtægt mod en 16-årig pige. Siden er en 19-årig mand anholdt og sigtet i sagen.

Adskillige betjente med hunde har natten til søndag undersøgt en parkeringsplads ved Slagelse Gymnasium.

Fremmødet skyldes, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi natten til søndag klokken 00.53 modtog en anmeldelse om voldtægt.

- Jeg kan bekræfte, at vi natten igennem har været der med en gruppe 1-hunde, som har afsøgt området, siger vagtchef Joy Haensel fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV 2 ØST.

- En ung pige på 16 år oplyser, hun er blevet voldtaget, og det skulle være foregået på parkeringspladsen på Willemoesvej ud for gymnasiet.

Gruppe 1-hundene er politiets dygtigste gerningsstedshunde, oplyser vagtchefen.

19-årig mand anholdt

Knap halvanden time efter anmeldelsen skred politiet til anholdelse af en 19-årig mand fra lokalområdet. Manden er sigtet i sagen og er ifølge politiet en bekendt af pigen.

- Han blev anholdt i Slagelse på en restauration i nat klokken 02.16.

Ifølge politiet har der ikke været andre personer involveret i sagen.

- Både forurettede og sigtede er personundersøgt. Det er et almindeligt efterforskningsskridt, og det foregår på Rigshospitalet, hvor man undersøger for både biologiske spor og skader, forklarer vagtchefen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har på baggrund af undersøgelser og afhøringer besluttet ikke at fremstille den 19-årige mand ved et grundlovsforhør og dermed løslade manden, som dog fortsat er sigtet i sagen.