Lokalt

Ed Sheeran kommer til Danmark igen

TV 2 Kosmopol logo
I samarbejde med TV 2 Kosmopol

Ed Sheeran lægger igen vejen forbi Danmark. Det sker til august næste år, hvor han giver koncert i Øresundsparken i Tårnby.

Er du klar til at synge med på 'Bad Habits', 'Thinking Out Loud' og 'Shape of You'? Ellers kan du godt begynde at øve dig.

Den britiske verdensstjerne Ed Sheeran kommer nemlig til Danmark for at give koncert 4. august 2022 i Tårnby – nærmere bestemt Øresundsparken, der ligger tæt ved Kastrup Strandpark på Amager.

Her vil der blive plads til 40.000 mennesker, når stedet omdannes til et 360 graders koncertsted med tribune hele vejen rundt om scenen.

Keith Lemmon, der er eventansvarlig hos koncertarrangøren smash!bang!pow!, fortæller i en pressemeddelelse, at valget af Øresundsparken især skyldes den gode beliggenhed, hvor der både en lufthavn, metro og busser i nærheden.

Unik mulighed

Det er dog ikke kun Ed Sheeran-fans, der kan glæde sig over dagens gigantiske nyhed. Også Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen, kan ikke få armene ned.

- Som borgmester er jeg stolt af at kunne tilbyde vores borgere den ekstraordinære oplevelse og unikke mulighed, det er at være vært for en verdenskendt kunstner som Ed Sheeran, fortæller han i en pressemeddelelse og uddyber:

- Udadtil har Tårnby længe været omtalt som en kommune i modvind, fordi vi har mistet så mange arbejdspladser under corona. Vi håber, at besøget vil være med til at ændre vindretningen til vores fordel.

Sheeran optrådte første gang i Danmark i 2011. Senest var i 2019, hvor han spillede i Tusindårsskoven i Odense.

Når han næste år gæster Danmark, bliver det med turneen "+ - = ÷ x Tour", der udtales "The Mathematics Tour".

Praktisk info

  • Koncerten kommer til at foregå torsdag 4. august 2022

 

  • Billetsalget åbner lørdag 25. september 2021 klokken 12.00 via www.billetlugen.dk/.

 

  • Billetpriserne bliver 625 kroner for ståpladser og 700 kroner for siddepladser.