Alvorlig ulykke i daginstitution - politi og krisepsykologer til stede

TV 2/Fyn logo
I samarbejde med TV 2/Fyn

En tre-årig er blevet indlagt på hospitalet efter en alvorlig ulykke i Nyborg.

En tre-årig er onsdag eftermiddag blevet indlagt på sygehuset efter en ulykke.

Ulykken fandt sted på en daginstitution i Nyborg Kommune, og hændelsen blev anmeldt klokken 13.39.

Politiet er fortsat i gang med at efterforske ulykken.

En af TV 2 Fyns journalister skulle have været til et møde på Nyborg Kommune, hvor deres budgetforlig skulle underskrives. Men klokken 16.10 modtog han et opkald fra borgmester Kenneth Muhs om, at mødet var aflyst grundet ovenstående tweet fra Fyns Politi.

- Det er lige nu og her, det vi har fuldt fokus på, og så har jeg vurderet sammen med de øvrige partier, at vi aflyser mødet om budgetforliget i dag. Det synes jeg, er den måde vi gør det på, og det er der enighed i, siger Kenneth Muhs (V).

Marianne Stentebjerg, der er direktør i Nyborg Kommune og som blandt andet har ansvaret for Skole- og Dagtilbudsudvalget, bekræfter overfor TV 2 Fyn, at en alvorlig ulykke er sket på en daginstitution i Nyborg Kommune.

- Vi har haft krisepsykologer tilstede derude lige fra det blev konstateret til nu faktisk. De har talt med personale ved og omkring børnene og forældrene, siger Marianne Stentebjerg.

Ekstra personale og ledelse til stede

Nyborg Kommunes psykologkorps har været tilstede ved daginstitutionen siden det skete i eftermiddags.

- Psykologerne har i den grad været på opgaven og er meget tilgængelige. Både hele aftenen og i det hele taget efter behov i den nærmeste periode, siger Marianne Stentebjerg.

Nyborg Kommune har i løbet af eftermiddagen sendt en besked ud til forældrene om, at der i morgen vil være ekstra personale til stede, samt ledelsen vil være til stede i den pågældende daginstitution.

- De vil være der fra i morgen tidlig, hvis der er spørgsmål, eller hvis man har behov for at vende nogle ting, siger Marianne Stentebjerg.

Personalet der har været på arbejde, da ulykken skete, er blevet debriefet hele eftermiddagen.

- Dem bliver der også taget godt hånd om, siger Marianne Stentebjerg.

Fyns Politi har torsdag morgen ingen nye oplysninger i sagen.