Coronavirus

Restauranter lukker tidligt for at støtte Buddy Holly

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Flere restaurationer og barer i Skagen har besluttet at byde diskotek Buddy Holly velkommen tilbage på en helt særlig måde efter coronanedlukning.

En række af Skagens restaurationer, cafeer og barer har besluttet at byde det lokale diskotek Buddy Holly velkommen tilbage til byens natteliv ved selv at lukke ved 22-tiden på fredag. De opfordrer i stedet deres kunder til at rykke festen over på diskoteket, der genåbner efter halvandet års coronanedlukning.

Opfordringen kommer via et opslag på Facebook.

- Det slog benene væk under os

Det usædvanlige initiativ slog benene fuldstændig væk under de fire skagboer bag diskoteket, fortæller Thomas Hvid, der er stedets direktør.

- Det er vildt rørende, for det har jo også været en svær periode for de andre. Vi blev meget overraskede, da vi så det onsdag morgen, hvor vi gik og gjorde klar til vores åbning, siger han.

Han fortæller, at både han og de tre andre folk bag diskoteket efter den rørende oplevelse har haft lidt svært ved at samle sig om de praktiske opgaver.

- Sådan noget her kan kun ske i Skagen, hvor vi har et supergodt samarbejde og sammenhold mellem restaurationerne, siger han.

Thomas Hvid glæder sig til igen at kunne indtage den rolle, Buddy Holly har haft gennem mange af de 24 år, diskoteket har været i Skagen.

- Jeg tror godt, jeg kan tillade mig at sige, at vi har været omdrejningspunkt i byen på mange måder. For eksempel har vi lavet fodboldturneringer og fester for de ansatte på byens restaurationer, siger Thomas Hvid.