Lokalt

Kvinde brækkede armen ved påkørsel – bilist stak af

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

En 54-årig kvinde blev torsdag formiddag påkørt ved Øster Hassing. Kvinden har brækket armen, og bilisten kørte videre uden at stoppe efter påkørslen.

En grå Hyundai er lige nu i politiets søgelys, efter at føreren af bilen torsdag formiddag påkørte en 54-årig kvinde, der kom gående langs Houvej ved Øster Hassing. Nordjyllands Politi fik anmeldelsen klokken 10.21.

Bilisten overhalede en anden bil på strækningen, men kom for langt over i den modsatte vejbane og ramte en fodgænger, der gik med ryggen til – i samme retning som bilistens køreretning.

Fodgængeren var en 54-årig kvinde, og hun fik et brud på armen i forbindelse med påkørslen.

Det oplyser Jesper Sørensen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Grå Hyundai med manglende sidespejl

Nordjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med føreren af bilen eller vidner, der har set påkørslen eller har set en grå Hyundai i området. Sidespejlet røg af bilen, da den ramte kvinden, og det er nu i politiets varetægt.

- Vi har allerede talt med vidner, der har kørt på vejen og har set overhalingen, men hvis der er andre, der har set noget, så må de meget gerne henvende sig til os. Derudover ønsker vi selvfølgelig at finde frem til føreren af bilen, siger Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi.

Den 54-årige kvinde er kørt på skadestuen, hvor hun behandles for brud på armen. Har man oplysninger i sagen, så kan politiet kontaktes på 114.