Lokalt

Sovende tre-årig udløste stor politiudrykning

TV 2 Lorry logo
I samarbejde med TV 2 Lorry

Stor panik i Roskilde, da tre-årig forsvandt og straks efterlyst hos politiet.

Der er ingen grund til at skjule det, og vi skynder os med at afsløre det: Denne historie ender lykkeligt.

Men det ændrer ikke på, at et par bedsteforældre og en mor kortvarigt var ramt af voldsom panik, da en treårig dreng forsvandt i Roskilde - tilsyneladende sporløst.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser i deres døgnrapport, at drengen blev passet hos sine bedsteforældre, der bor i et villakvarter i den sydøstlige del af byen.

Pludselig var den lille dreng væk. Bedsteforældrene ledte grundigt i 20 minutter, mens panikken bredte sig, inden de kontaktede moderen for at fortælle, at barnet var forsvundet.

Da bedsteforældrene allerede havde ledt efter drengen, valgte moderen klokken 11.00 med det samme at kontakte politiet. Og her tog man ingen chancer.

Ordensmagten sendte flere patruljebiler under fuld udrykning til det villakvarter, hvorfra drengen var forsvundet - og klokken 11.23 kunne de sende melding tilbage til hovedkvarteret: Operation Forsvundet Barn gennemført med succes - barnet var fundet i god behold.

Det viste sig nemlig, at den lille dreng var blevet træt. Så han listede sig ud i familiens bil, hvor han indtog autostolen på bagsædet, og her faldt han godt og grundigt i søvn - og blev først fundet, da politiet dukkede op på adressen.

- Eftersøgningen kunne herefter indstilles, og da familien var beroliget, forlod politiet området, skriver Midt- og Vestsjællands politi i døgnrapporten.