Lokalt

Helikopterfirma sælger 350.000 kroners VIP-tur til seks EM-fans

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

Firmaet Herning Helicopters har solgt en VIP-rejse til Danmarks EM-kvartfinale i Aserbajdsjan.

Er du ramt af EM-feberen? Og er prisen for at rejse de 4000 kilometer til Aserbajdsjan for at se kvartfinalen Danmark og Tjekket ligegyldig?

Så er du målgruppen til det opslag, som Herning Helicopters lagde på Facebook for to dage siden.

Her lagde firmaet nemlig et tilbud op, der udover transport tur/retur med jetfly består af fri bar, kaviar, treretters gourmetmad ombord og kvartfinalebilletter til kampen mellem Danmark og Tjekkiet på lørdag.

- Det handler om at få idéerne og slå til. Man kan mærke, at den danske stemning er blevet løftet op. Selv mig, som arbejder hele tiden og ikke ser meget fodbold, er grebet, fortæller Stephan Erlandsen, der er indehaver af Herning Helicopters.

Det koster turen

Allerede samme dag, som opslaget blev lagt op, var turen solgt. Og det er ikke hvem som helst, der har købt den fem timer lange VIP-tur til Aserbajdsjan på fredag.

Turen koster nemlig 350.000 kroner.

- Det er en flok midaldrende herrer. Der kommer til at være gang i den. De lød ikke som nogle kedelige typer, så de skal nok få det vildt, siger indehaveren af Herning Helicopters og tilføjer:

-Vi synes, det er skideskægt. Vi skal leve af noget sjovt især ovenpå corona.

Nedturen begynder at vende

Som så mange andre firmaer har flybranchen også lidt under coronanedlukningen.

Derfor består firmaet heller ikke længere af syv, men tre medarbejdere.

- Vi har et kæmpe hul efter coronakrisen, så vi bliver nødt til at prøve alt muligt atypisk. Vi har været lige ved at lukke. Heldigvis ser det ud til, at der begynder at komme vind i sejlene igen.