Lokalt

15 efteranmeldelser om stenkast

TV 2/Bornholm logo
I samarbejde med TV 2/Bornholm

Antallet af anmeldelser er nu oppe på 90.

Staben i den svenske Polisregion Syd har først på eftermiddagen torsdag holdt møde om indsatsen mod stenkastene mod fortrinsvis danske bilister på hovedvej E65.

Det oplyser pressetalsmand for Region Syd, Ewa-Gun Westford til TV 2 BORNHOLM.

Hun oplyser, at der er kommet yderligere 15 anmeldelser. Ingen af anmeldelserne handler om nye sager. Der er alene tale om såkaldte efteranmeldelser – altså anmeldelser af forhold, der ligger tilbage i tiden.

- Men vi kommer til at være til stede med øget patruljering på E65 et langt stykke tid endnu. Vi ser alvorligt på det her, siger Ewa-Gun Westford.

Ewa-Gun Westford oplyser, at det svenske politi nu har et ganske fint overblik over de steder rent geografisk, hvor stenkastene har fundet sted. Men politiet ønsker ikke at offentliggøre et kort med disse steder. Det sker af efterforskningsmæssige grunde.

- Vi prøver at finde ud af, om nogen af anmelderne har gemt de sten eller genstande, der er kastet med. For kan vi få fat i en sådan sten, som andre ikke har rørt, så er det muligt at undersøge en sten for tekniske spor, siger Ewa-Gun Westford.