Lokalt

Fjerde mistænkte anholdt i sag om kidnapning og dødsvold

TV 2 Østjylland logo
I samarbejde med TV 2 Østjylland

Et voldsomt overfald med efterfølgende kidnapning og færdelsuheld efterlod i sidste uge en 20-årig klinisk død. Nu er den sidste mistænkte anholdt.

Politiet har anholdt den fjerde og sidste mistænkte i den voldsomme voldssag fra Horsens. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En 24-årig mand fra Vejle blev søndag anholdt og sigtet i sagen. Han fremstilles i grundlovsforhør mandag morgen. Dermed er sammenlagt fire personer sigtet for voldsepisoden, der ud over grov vold også omfattede en frihedsberøvelse af det 20-årige offer.

Tirsdag eftermiddag i sidste uge blev en 20-årig mand udsat for et voldsomt overfald i Sølvgade i det centrale Horsens. Siden blev han bevidstløs smidt ind i varerummet på en BMW, som de fire mænd flygtede fra Sølvgade i.

Overfaldet skete i Sølvgade i Horsens, hvorefter offeret blev smidt ind i varerummet på en bil, som kørte galt på Nørretorv.

De nåede imidlertid ikke langt. På Nørretorv kørte BMW'en galt, og de fire mænd blev set flygte fra stedet til fods. Efterfølgende blev den hårdt forslåede 20-årige mand fundet i bilens varerum.

Han blev kørt til Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor han samme aften blev erklæret klinisk død på grund af massive blødninger i hjernen. Manden ligger dog fortsat i respirator.

Efter voldsepisoden havde politiet Sølvgade afspærret i en længere periode, mens de søgte efter spor.

Politiet fik kendskab til sagen ad to omgange. Først blev færdselsuheldet på Nørretorv anmeldt, og siden kom anmeldelsen om voldsepisoden i Sølvgade.

Flere vidner så de fire mænd, og politiet kunne allerede tidligt identificere fire formodede gerningsmænd, der nu alle er anholdt og sigtet: to 21-årige mænd fra Vejle, en 24-årig mand fra Vejle og en 29-årig mand fra Vejle.

Politiet har tidligere oplyst, at motivet til overfaldet formentlig er et opgør i kriminelle kredse.