Lokalt

Smed voldsoffer i bagagerum og kørte galt – tre unge mænd anholdt

TV Syd logo
I samarbejde med TV Syd

En 20-årig mand er onsdag erklæret klinisk død efter det grove overfald i Horsens tirsdag.

To mænd fra Vejle blev i nat anholdt og sigtet for grov vold og frihedsberøvelse. En tredje mand er anholdt i sagen onsdag formiddag.

Politiet mener nemlig, at de tre mænd er blandt fire formodede gerningsmænd, der først udsatte en 20-årig mand fra Horsens for grov vold og derefter anbragte ham i bagagerummet på en BMW, som de kort tid efter kørte galt med i Horsens.

Det 20-årige voldsoffer, som altså lå i bagagerummet, da bilen forulykkede, er onsdag erklæret klinisk død, oplyser Østjyllands Politi.

Jagter fortsat to personer

Efterforskningen af voldssagen ledte ret hurtigt politiet på sporet af de fire formodede gerningsmænd, da ulykkesbilen kan knyttes til de fire, som alle har indbyrdes relationer.

Motivet til hændelsen og udøvelsen af den grove vold er endnu ikke endeligt klarlagt, men Østjyllands Politi mener, der er tale om et opgør i kriminelle kredse.

Kvinde fremstilles også

Begge de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør.

Her vil også en 28-årig kvinde blive fremstillet. Hun sigtes for at have hjulpet gerningsmændene på flugt, da hun hentede dem i bil i Horsens og hjalp dem væk fra den forulykkede bil og hjem til Vejle.

Af hensyn til det kommende grundlovsforhør og den videre efterforskning har Sydøstjyllands Politi aktuelt ikke yderligere oplysninger til offentligheden om sagen.

De pårørende er underrettet er om sagen.