Lokalt

Sliktilbud skabte trafikkaos

TV 2 Østjylland logo
I samarbejde med TV 2 Østjylland

Lørdag formiddag opstod der trafikkaos på flere veje i og omkring Skødstrup, fordi slikfabrikken Carletti holdt fabriksudsalg.

Tilbud på p-tærter og skumbananer hos slikproducenten Carletti skabte udfordringer for trafikken i og omkring Skødstrup lørdag formiddag.

På den lokale Facebook-gruppe kunne man blandt andet se en video af en kilometerlang kø på en af indfaldsvejene til byen og flere billeder af trafiksituationen ved Carletti, hvor rigtig mange biler holdt i kø.

Carletti holdt drive-in fabriksudsalg, og en borger på stedet oplyser til TV 2 ØSTJYLLAND, at alle sidder i deres biler, og at der er masser af medarbejdere til at styre folk rundt.

Den værste kø afviklet

Østjyllands Politi oplyser, at de har fået flere henvendelser om trafikproblemer i og omkring byen.

Ved 11.20-tiden oplyser TV 2 ØSTJYLLANDs reporter på stedet, at den værste kø er afviklet. Samme melding kommer fra politiet:

- Der er stadig en lille smule kø, men det forløber stille og roligt, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Per Bennekov.

Påtale fra politiet

Vagtchefen uddyber, at en færdselspatrulje vurderede forholdene på stedet som forsvarlige:

- Vi påtalte dog, at firmaet lavede trafikregulering på offentlig vej, hvilket de så stoppede med, siger Per Bennekov.

Carletti oplyser på sin hjemmeside, at fabriksudsalget vil foregå under hensyntagen til myndighedernes covid-19-anvisninger.

Det indebærer blandt andet, at betaling udelukkende vil foregå via mobilepay eller dankort, og der ikke modtages kontanter. Kunderne skal desuden bære mundbind ved bestilling, betaling og udlevering.