Lokalt

Gravemaskine stjålet fra byggeplads - men tyvene efterlod tydeligt spor til politiet

Tydelige kørespor i en skov afslørede to mænd i at have stjålet en gravmaskine. Dette billede har ikke noget med historien at gøre. Annelene Petersen / Scanpix Denmark
TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Politiet stod over for en forholdsvis enkel opklaring, da en gravemaskine torsdag aften blev stjålet fra en byggeplads i Næstved.

To mænd på 28 år blev torsdag aften anholdt, efter at de dukkede op på en rasteplads, hvorfra der blev stjålet en gravemaskine.

Tyveriet fandt sted fra en byggeplads lidt uden for Næstved ved Gammel Skovridervej. Her fandt politiet to biler parkeret og fandt også de to 28-årige mænd, der kommer fra lokalområdet.

Det fortæller Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet fandt de to mænds opførsel påfaldende og tilbageholdt dem.

Havde hash på sig

Ordensmagten havde da ikke problemer med at finde gravemaskinen, der havde efterladt tydelige kørespor gennem skoven til det sted, hvor den var parkeret 300 meter derfra.

Lidt mere end en time efter anmeldelsen kunne de to mænd anholdes og sigtes for tyveriet, oplyser politiet.

For en af de 28-årige mænd stoppede sagen dog ikke med en sigtelse for brugstyveri af gravemaskinen. Politiet fandt nemlig tre klumper hash på ham, og han blev efterfølgende sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.

Politiet brugte efterfølgende noget tid på at afhøre de to mænd, der blev løsladt igen tidligt fredag morgen.