Lokalt

96-årig kvinde med rollator blev sparket i ryggen - nu er den formodede gerningsmand fundet

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Gerningsmanden blev anholdt på Hesnæs Havn i Stubbekøbing.

Midt- og Vestsjællands Politi lørdag anholdt den formodede gerningsmand i række sager om umotiveret vold i Ringsted, blandt andre mod en 96-årig kvinde.

Ifølge Avisen.dk kunne Midt- og Vestsjællands Politi uden dramatik anholde manden lørdag 12. september på Hesnæs Havn i Stubbekøbing.

- Vores største opgave er at få borgernes hjælp til at få ham identificeret og lokaliseret, sagde kommunikationsrådgiver i Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard, da den formodede gerningsmand blev efterlyst.

Siden de mange anmeldelser om vold begået mod kvinder på gaden i Ringsted lørdag 29 august og en enkelt anmeldelse om vold 2. september, har politiet efterforsket sagen intensivt.

Tidligere sager om umotiveret vold i Ringsted

Manden er som sagt mistænkt i en række voldssager. Senest blev en 76-årig kvinde slået i ryggen, mens hun ventede ved et fodgængerfelt. Det skete 2. september.

Lørdag 29. august blev en 73-årig kvinde sparket klokken omkring 11:30, og samme dag fulgte flere overfald.

Mellem klokken 15.00 og 16.00 blev en 96-årig kvinde med rollator sparket i ryggen, en time senere blev en 79-årig kvinde slået i ansigtet og hendes hund sparket, og omkring klokken 19:35 fik en 36-årig slag og spark.