Lokalt

Badminton-stjerner er blevet gift: - Vi skal lige vænne os til at kalde hinanden kone

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sagde lørdag ”ja” til hinanden.

- Det var en fuldstændig fantastisk dag.

Kamilla Rytter Juhl er stadig helt høj på kærlighed, da TV2 Nord søndag ringer og ønsker hende og Christinna Pedersen tillykke med titlen som nygifte.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen blev kærester i 2009, og året efter begyndte de også at danne par på badmintonbanen, hvor de blandt andet har vundet OL-sølv.

I marts 2019 friede Christinna til Kamilla, og lørdag fik de to så ringe på, da de holdt vielse og bryllupsfest på Restaurant SMAEK i Aalborg ved en fest med 60 gæster.

- Vi blev viet af den samme præst, som døbte vores datter Molly. Det var kæmpestort, og dagen forløb lige, som den skulle, med venner og familie og fantastiske taler, siger Kamilla Rytter Juhl.

Parret havde sammen været ude og vælge kjoler til den store dag.

- Vi syntes, at det var hyggeligt at matche, siger Kamilla Rytter Juhl, der kalder det specielt endelig at være gift.

- Vi skal lige vænne os til at kalde hinanden kone. Vi pjatter og griner og synes, at det er sjovt og hyggeligt, siger hun.

Bryllupsrejsen holdes derhjemme

Den nordjyske damedouble meldte i juni ud, at de stopper klubkarrieren på ubestemt tid efter en enkelt sæson i Vendsyssel Elite Badminton. Lige nu fokuserer de på at renovere hus – og på datteren Molly.

- Det går helt vildt godt med husprojektet. Vi elsker at gå i huset og renovere. De sidste par uger er dog gået med at planlægge bryllup, og det har været fedt, siger Kamilla Rytter Juhl, der også fortæller, at parret ikke skal på bryllupsrejse.

- Vi nyder den næste uges tid herhjemme og holder fri fra renoveringsprojektet. Det bliver vores bryllupsrejse, siger hun.